Kırşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://kanadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr
Adres : GÜLDİKEN MAH. BEKİR SAMİ ÖZBALCI CAD. KIRŞEHİR ANADOLU IMAM HATIP LISESI NO: 18B MERKEZ / KIRŞEHİR
VİZYON : Kırşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak vizyonumuz, devletimizin bize verdiği imkanları en iyi şekilde kullanarak, kendine güvenen, yeteneklerini keşfedip bunları kullanabilen, dünyayı algılayıp yorumlayabilen, mesleki açıdan donanımlı, sorumluluklarının farkında, insani değerleri benimsemiş, öğrendiklerini hayatında uygulayan bireyleri yetiştirmektir.
MİSYON : Bilimin ışığından beslenen, aklı ile mukayese edip geleceğine yön veren, güzel ahlakıyla herkese örnek olan, vatanına, milletine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı nesil inşa etmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe : 8:00 - 15:05 Cuma : 8:00 - 15:25
Yabancı Dil : Arapça, İngilizce
Isınma : Doğalgaz Kalorifer
Servis : Öğrencilerimiz farklı güzergahlardan kendi belirledikleri servislerle okulumuza gelmektedirler.
Ulaşım : Öğrencilerimiz yürüyerek ya da kendi belirledikleri servislerle okulumuza gelmektedirler. Ayrıca okulumuz önünden geçen Güneykent dolmuşları, ulaşım için kullanılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kırşehir şehir merkezine yürüme mesafesinde, öğretim binası, pansiyon, cami, halı saha, basketbol sahası ve yeşil alanın bulunduğu geniş bir alanda hizmet vermektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi ve satranç gibi sporlar yapılabilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :